Ondertussen op Brénazet…

 

_20130927_908 [528]Ondertussen op Brénazet neemt het leven weer zijn normale gang na een prachtige zomer met hele fijne gasten die het, zover ik weet, allemaal prima naar de zin hebben gehad. In september ook nog aardig wat mensen zien genieten, steeds weer bijzondere en inspirerende ontmoetingen zoals met Henny waarna ik me direct ingeschreven heb voor de e mail cursus “de kracht van het nu” .(Eckhart Tolle).

 _20130928_917 [528]Aangezien het weer de afgelopen weken heerlijk zomers was en er mirabellen, tomaten en perziken moesten worden geoogst en verwerkt kwam er niet veel van om achter de computer te gaan zitten en blogberichten te schrijven.  Het is ook zo heerlijk om in september even niets te hoeven. Familiebezoek---->

 

_20131001_926 [528]Wat maakt Ron?

We hebben de twee hengstjes  Anando en Romeo laten castreren. Dat is heel goed gegaan en ze hadden er niks van. Ik ben blij met het idee dat het nu lieve brave paardjes zullen blijven want met al de kinderen in de zomer is dat heel fijn. De moederpoes van de poesjes van deze zomer, Soefi is gesteriliseerd. We hebben familiebezoek gehad en we hebben een lyceum en een centrum voor informatie en oriëntatie bezocht op zoek naar een nieuwe start op school voor Igor na afloop van dit schooljaar. We hebben alle tenten keurig opgeruimd en er zijn weer nieuwe tenten besteld ter vervanging. Ron is alweer heel druk met creëren en zo nu en dan is hij naar het bos om hout te hakken voor onze wintervoorraad.  Ik ben weer begonnen met mijn yogagroepjes hier op Brénazet en volg ook zelf weer 2 lessen in de week. Morgen de eerste yoga workshop van dit jaar in Vichy: een hele dag met een geweldige docente van boven de 80 (!). En sterk en lenig dat ze is, dat geeft hoop!

Ron en ik zijn opnieuw begonnen met een detox, ditmaal doen we er ook een lever galblaas reiniging bij. _20130927_912 [528]Op aanraden van een gast heb ik het boek van Andreas Moritz gekocht: De ongelooflijke lever en galblaaszuivering. Dus geen biertje maar appelsap en geen koffie maar enkel smoothies. Inspiratie genoeg, er zijn velen met mij bezig te detoxen en op facebook delen ze de meest lekkere recepten. Bijvoorbeeld een leuke herfstige smoothie van Asta. Doet me denken aan Zwijnsteins pompoensap, dus voor wie ook zoveel pompoenen in zijn tuin heeft staan:

* een handvol in blokjes gesneden pompoen
* 2 bananen
* halve sinaasappel of een mandarijn
* 1tl koekkruiden
* honing
* water

(meer pompoenrecepten zijn welkom, de oogst is groot!)

Mirjam, een gast op Brénazet maakte met veel oog voor detail mooie foto’s van Brénazet in september, een genot! (het zijn twee delen) Lotusdigizign deel 1 en deel 2

Reacties

 1. Ik heb zitten rommelen in de database en alle posts opnieuw moeten invoeren ^_^
  Dit zijn de nieuwe links:
  http://lotusdigizign.nl/wordpress/brenazet-part-1/
  http://lotusdigizign.nl/wordpress/brenazet-part-2/
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de liefhebber van meer (kopie paste link in url balk boven):
  https://www.facebook.com/RawAstaHolland

  heel veel plezier in Frankrijk !!

  Groeten uit Roemenië.

  Feiko.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Zelf Miso maken

Goechala trek in Sikkim