Verbouwing Four à Pain

Na het privé terras en de leemkachel is Ron begonnen aan zijn derde winterproject: de verbouwing van Four à Pain. Deze ruime gîte was geschikt voor minimaal 4 personen, eventueel konden er één of twee bedden bijgezet worden. Na de verbouwing zal het een ruime zes persoons gîte worden.

Er komt een mezzanine, een tussenverdieping, waar twee personen kunnen slapen. De muren worden gedeeltelijk gestukt met leem en alles wordt opnieuw geschilderd. Four à Pain was de eerste gîte die in gebruik werd genomen nadat Ron in 2000 Brénazet had gekocht. Dus er logeren al 12 jaar gasten! Ondertussen heeft Ron zoveel bij geleerd en werkt hij nu zoveel mogelijk met natuurlijke bouwmaterialen.

_20121127_719 [600x400]

_20121203_725 [600x400]

Welkom “familles nombreuses” !

Reacties

  1. Lieve Mariken,
    Met veel belangstelling de schoolervaring gelezen van Igor, mijn lieve buurjongetje van toen.Dit hadden jullie natuurlijk nooit verwacht dat je kind dit moest ervaren ik geef je groot gelijk om je kind in je eigen omgeving les te geven als de onderwijs instituten hier een grote steek laten vallen.Geef die knul een knuffel en sterk hem dat ieder kind het recht heeft op het allerbeste niet alleen onderwijs maar ook zeker de kennis van de natuur die hij bij jullie ervaart.Geniet van alles om je heen met Ron, jullie leven zal hier zeker vruchten van krijgen. Over vruchten gesproken onze vijgenboom heeft dit jaar een superjaar, en nu nog komen er veel nieuwe vruchten aan.lieve groet Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Hoe groen is Brénazet?

Met kinderen terug naar de natuur

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs