Winterverhalen





De laatste dag van het jaar bakte Ron de meest verrukkelijke oliebollen. 




Inmiddels is het winter aan het worden op Brénazet.... dat betekent hooi aanvoeren voor de pony's om hun kacheltje aan te houden. Over kacheltjes gesproken. In Bellevue staat een nieuw en zeer efficient houtkacheltje. Ron heeft de vloer opnieuw gelakt en er komen te gek leuke nieuwe meubeltjes. De gîte was al leuk maar heeft weer een upgrade gehad. Ook La Source is toe aan nieuwe meubeltjes en krijgt ook een betere verlichting en heeft al een nieuwe inloopdouche zodat het gespetter verleden tijd is.




Vanmorgen keek ik raar op toen er een boomkikker op mijn aloeveraplant zat! Waarschijnlijk voor de winter in de pot gekropen en wakker geworden door de warmte in huis. Haar buik zat vol met eieren. We hebben de plant buiten gezet met kikker en al en toen ik hem vanavond binnen haalde, want het gaat flink vriezen, was de kikker verhuisd. Ze heeft vast een goed plekje gevonden voor haar winterslaap.



"Zeg kip, wat vind jij nou van die kou? Vannacht -7, het moet niet gekker worden! Onze eieren waren vanmorgen bevroren!"





Reacties

  1. Heerlijk als de tijd van de winter begint. lekker binnen zitten met het kacheltje en buiten in de jacuzzi. vooral nu het gesneewt heeft is het prachtig om in de jacuzzi te zitten. Zo kom ik nog wel even de winter door.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Zelf Miso maken

Россия