Met kinderen terug naar de natuur

Herkent u dit? Kinderen die binnen spelen en de behoefte om ze mee te nemen de in de natuur? De natuur maakt kinderen blijer, geconcentreerder en tevredener. Kinderen spelen veel binnen waar de stopcontacten zijn. Hoe krijg je ze naar buiten? Door ze een omgeving te bieden waar kinderen ook wat mogen en waar ze niet constant worden teruggefloten. Waar ruimte is, natuurlijke uitdagingen en ook speelkameraadjes want alleen in de natuur is geen lol aan. 

Brénazet
 biedt een omgeving waar kinderen kunnen ravotten, zwemmen, hutten bouwen, een vuurtje maken en de mogelijkheid om ze mee te nemen naar het bos voor een natuurbelevingstocht en een kanotocht over de rivier de Allier.


Met Pasen (vakantie voor de Belgen) en in de meivakantie (27 april tot 4 mei 2019) wordt er op Brénazet een Familie avonturenweek aangeboden. In deze week worden er vlotten gebouwd,  een bivak gemaakt, op vuur gekookt en er wordt een tweedaagse tocht over de Allier gemaakt. Daarnaast nog vele andere activiteiten voor de kinderen met dit jaar weer weer nieuwe uitdagingen zoals zelf brood bakken en yogurt maken.In de zomervakantie kunt u een Natuurbeleving arrangement boeken voor het hele gezin in de periode vanaf 1 juni tot 15 september. U slaapt in een comfortabele safaritent op het natuurterrein. De activiteiten zijn voor het hele gezin met kinderen vanaf 4 jaar.
 Kijk voor meer informatie op www.brenazet.nl  

Reacties

Populaire posts

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Россия

Zelf Miso maken