De ochtendstond heeft goud in de mond

Het is nu nog rustig op Brénazet, vanavond een zeer relaxte table d’hôtes gehad met twee jonge gezinnen. Zaterdag komen er 7 gezinnen aan en is het hoogseizoen begonnen! Wij zijn er klaar voor, wat wil je als je iedere dag start met zo’n heerlijke groene smoothie uit eigen tuin:

clip_image001

Dit jaar nieuw op Brénazet en helemaal gratis: iedere dag buiten op het gras van 8 uur tot half 9 Suryanamaskar, pranayama en meditatie.

Vanaf half 9 tot 12 uur kun je deze heerlijke smoothie bij Mariken bestellen voor 4 euro. Je mag ook meehelpen met plukken en de verschillende kruiden leren kennen die gebruikt kunnen worden in de groene smoothie.

Reacties

 1. Ziet er heerlijk uit Mariken. Ik zou zo even bij je willen komen buurten, maar het is een beetje te ver weg. Gelukkig kunnen we al groenten uit onze moestuin halen. Ik had de potten al klaar staan om jam te maken van onze heerlijke kersen, maar vanavond hebben we bezoek gehad van een gigantische spreeuwenfamilie die enorm genoot van deze smakelijke boom. Ik gebruik geen netten, soms gaan ze naar de bomen van de buren, dan heb ik geluk, maar goed, volgend jaar beter.
  Groeten en succes met de topdrukte. Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Lilian! Inderdaad nu topdrukte, heb je mooie site bekeken maar daar heb ik nu niet zoveel tijd voor. Tot ziens op het Web dan maar, hoe ver woon je dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk...
  misschien kom ik binnenkort langsfietsen, voor een nachtje met m'n tentje, want ik ben van plan een oude vriendin op te gaan zoeken even voorbij Clermont-Ferrand. Lijkt me een oase daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eén nachtje maar Selma? Vanaf hier naar Clermont Ferrand gaat het lekker omhoog, dan kun je beter eerst even aansterken op Brénazet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Hoe groen is Brénazet?

Met kinderen terug naar de natuur

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs