Baby poesjes geboren

eerste poesje geboren geboorte babypoesje
4 baby poesjes soefie met baby poesjes

Gisteren middag is onze poes Soefie bevallen van 4 poesjes: een lapjeskat, een rode, een zwart met witte en een gestreept katje met, heel apart, een kruis op zijn rug. ik mocht niet weg van Soefie en ik moest haar aaien tijdens de bevalling. Moedertje is zielsgelukkig met haar kroost.

Reacties

  1. Wat schattig. Ik hoop dat de poesjes een goed thuis zullen vinden, of misschien willen jullie ze wel allemaal houden. Vorig jaar hadden we hier (dachten we) een zwerver. Ze zag er broodmager uit en we weten wel dat je het niet moet doen, maar we gaven haar eten. Ze kwam elke dag en we wenden aan elkaar. Na drie weken kwam er in haar kielzog een prachtig rood piepklein katertje mee. Ach, wat moet je dan, we hebben ook "Petit rouge" gevoed tot we een adres vonden waar hij mocht wonen. Twee lieve oude Franse dames wilden hem wel. En de moederpoes? Qui vive woont gewoon in het dorp. Ze had dit katje verstopt. We zijn de hele winter weggeweest. Half april teruggekomen en je raad het al, toen ik de volgende morgen de luiken opende zat Qui Vive op ons trappetje. Ze komt elke dat even langs, maar we voeren haar niet meer.
    Leuk om je blog te ontdekken Mariken. Ik ga je graag volgen. Je bent ook van harte welkom op mijn blog. Groeten van Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi verhaal van die kat! Soefie heeft haar poesjes nu ook verstopt, onder het terras. Vandaag zagen we ze weer eens. De poesjes hebben al een plekje en we houden er eentje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Zelf Miso maken

Goechala trek in Sikkim