Motorrijden in India deel 1


Onze eerste rit van Moodbidri naar Gokarna was op de motor van Nikola. Een gevoel van vrijheid. Hoewel de kleinere wegen prachtig waren, was een uitstapje naar een waterval dwars door de rimboe, over wat je nauwelijks nog wegen kan noemen, heel mooi maar leek toch meer op een offroad cross tocht. De keuze om de snelweg te nemen beviel ons niet. Een snelweg in India is vol met allerlei voertuigen en vooral veel vrachtauto's en bussen zodat je als motorrijder alleen maar met het verkeer bezig bent. Ook op de snelweg lopen nog wel eens koeien en moet je in de remmen. Toen het ging schemeren en het snel donker werd beleefde Ron zijn grootste nachtmerrie. Dat hield hij niet vol en we zijn gestopt bij een goed restaurant en hotel. Maar deze prachtige plekken zijn we onderweg tegengekomen en het was het allemaal waard!


De eindbestemming was het strand "Ombeach" bij Gokarna (op de foto is de vorm van het Om teken goed te zien) waar ik 27 jaar geleden met een aantal Europeanen 10 dagen als hippies heb gebivakeerd en daar zat Nikola ons op te wachten op een terrasje.


We bleven slechts één nacht want we moesten terug naaar Moodbidri voor een grandious festival, doorover meer in een ander blogje. Maar wat was het heerlijk....

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Zelf Miso maken

Goechala trek in Sikkim