Liefs vanaf camping Brénazet

Hier zitten we dan elke morgen met onze groene smoothie en gemberthee en uitzicht over de camping.

Het is moeilijk om me los te rukken van het gebeuren buiten: de tuin, de gasten, de dieren... Dus wordt er niet veel geschreven op het blog want het echte leven is zoveel leuker dan het virtuele... Maar ik moet toch maar eens een update schrijven over het leven op Brénazet.

Op dit moment is het warm en hebben we ook zo nu en dan mensen op de camping. Ook de gîtes, de blokhut en de pipowagen waren allemaal bezet door Fransen tijdens het Hemelvaartweekend. De tuin groeit en bloeit! Er staat heel veel sla, andijvie, pakchoi, bonen groeien, wortels, pastinaken en natuurlijk courgettes en pompoenen. Binnenkort gaan de opgekweekte tomaten uit de potten de tuin in. 
Het wordt weer gezellig druk op Brénazet deze zomer. Er zijn nog wat mogelijkheden, onder anderen: een annulering van la Source, staat weer vrij vanaf 12 augustus en een annulering van de ronde tent van 22 t/m 29 juli. Verder is er in juli nog veel plek op de camping. Begin augustus is dan wel vol maar vanaf ongeveer 10 augustus is er weer plek. Hoe fijn sta je hier op de camping in het voorseizoen....


Voor wie van Yoga houdt: van 8 juli tot en met 22 juli komt Sylvia extra yogalessen geven. Sylvia is ook kinderyoga juf dus ook voor de kinderen heel leuk! Er staan nog een paar tenten vrij tussen 8 juli en 15 juli of kom met eigen tent! (lees meer)

En wie wil er dit jaar ons Campertje huren? Wie nu een week reserveert voor 2017 krijgt een korting van 10%. Code: nieuwsbrief juni.

De veulens groeien hard, hier liggen ze gevloerd in de koele stal.


De zwaluwtjes bouwen weer vele nesten in onze schuren, hier een nestje met plankje tegen het poepen op onze vriezer.


Ron is heel hard bezig geweest met de douches van de camping en die worden dit jaar helemaal top. Hij heeft een systeem gemaakt van verwarming door de zonnepanelen op het dak, naar de gasgeizers en dan naar de elektrische boiler. Het was een ingewikkelde klus maar gegarandeerd warm water in de douches met gebruik van zonenergie! O jee helemaal fout zegt Ron: eerst gas, dan zon en dan elektrische boiler.....
Reacties

Populaire posts

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Hoe groen is Brénazet?

Zelf yoghurt maken