vrijdag 14 november 2014

Herfst en Vegan cake!

Prachtig herfstweer op Brénazet, zo begon het hier ‘s ochtends:

_20141113_2676 [650]

_20141113_2688 [650]

_20141113_2689 [650]

Maar vandaag was het heel ander weer en dus tijd voor een lekkere cake die ik het wel waard vond om met jullie te delen, dit keer in het Engels vanwege de internationale vrienden, een herfstige cake en heel crazy sexy:

*Vegan autumn Cake from Brénazet*
(no sugar, no dairy, no eggs no weat)

150 gram unpitted dates or date paste

100 gr oats

100 gr grated coconut

100 gr rice flour

2 teaspoons soda bicarbonate plus a bit of vinaigre

50 gr appel sirop

50 gr oil ( fe coconutoil or olive oil)

2 teaspoons gingerbreadspices (speculaaskruiden)

1 teaspoon gingerpowder

Zeste from a lemon

150 gr water

Two tablespoons of puppyflower seeds (or a handfull raisins and wallnuts) 

Mix everything together, pour in a cake mold and sprinkle some extra puppyflower seeds on top, 1 h on 180 degrees in a preheated oven

herfst cake Brenazet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten