Junimaand

De maand juni vliegt voorbij, zoals altijd. Het hele voorjaar is er hard gewerkt in de tuin en het resultaat mag er zijn, met dank aan de Help xers: Liz en Rosie, Sandra en Becky, ze hebben me geweldig geholpen en zonder die hulp waren de moestuinen en de perkjes nooit zo mooi geworden :

Moestuin Brenazet juni

 

tweede  moestuin Brenazet

tomaten mulchen 

Het Mulchen (de grond bedekken met een dikke laag stro of hooi of ander organisch materiaal) heeft als voordeel dat de aarde minder snel uitdroogt en dat de bodemdiertjes het heerlijk vinden. Heel fijn dat het onkruid nauwelijks terugkomt.

De camping wacht geduldig op gasten, het ligt niet aan het weer en er is ook geen voetbal op tv…

Camping in juni

Er staat alvast een loktent…. Deze Tunneltent is nieuw op Brénazet, het is een enorme grote tent van prachtig materiaal: Ten Cate stof. Ron is bezig met het keukenblok en dat wordt, zoals we van hem gewend zijn, een mooi ambachtelijk meubel.

Tunneltent van tencate stof 2

Het is hier al heel gezellig op Brénazet. Deze foto mocht ik van Dynie en Bert wel even op mijn blog zetten. Wij zijn ontzettend blij dat onze gîte La Source prima gebruikt kan worden met rolstoel!

Dynie en Bert

 

 De Pipowagen is zo goed als klaar, zaterdag komen de eerste gasten!

Pipowagen en zwembad brenazet

 

Nu nog even onze jongste, een rooie rakker die van niks en niemand bang is, hij heet Ginger en zal wel het lievelingetje worden van de kinderen:

Image00027

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Het Franse schoolsysteem versus thuisonderwijs

Zelf Miso maken

Россия